Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 9.   Telefon: (+36 1)205 5771   Fax: (+36 1) 205 5778
Keresés   ok

Minőségpolitika

A GAMMA ZRt. célja, hogy az előállított termékek illetve szolgáltatások területén a vevőink által elvárt követelményeket kifogástalan minőségben kielégítsük, ugyanakkor maradéktalanul vegyük figyelembe a termékekre, illetve a szervezet működésére vonatkozó jogi és egyéb szabályozókat.

 

A cél megvalósulása érdekében MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk. Kormányzati megrendelőink (hon- és rendvédelmi, katasztrófavédelmi stb. szervezetek) elvárásainak teljesítése érdekében minőségirányítási rendszerünk kiépítésénél figyelembe vettük a NATO AQAP 2110 kiegészítő követelményeit is.

 

A vezetéstől elvárjuk a minőségirányítási feladatok megértését, a rendszer elemeinek felelős alkalmazását, a feladatokkal való teljes azonosulást, a folyamatok javításának tudatos segítését.

 

Minden munkatársunktól elvárjuk a társaság arculatának megfelelő szakmai és magatartáskultúra betartását, a minőségirányítási előírások szerinti munkavégzést, a hibás munkavégzés megelőzését, szaktudásuk gyarapítását.

 

Szállítóinkkal tartós együttműködést kívánunk fenntartani. Ennek érdekében minőségpolitikánkat szállítónkkal is megismertetjük, elvárjuk, hogy minőségpolitikánkkal azonosuljanak, az általuk előállított termékek, vagy nyújtott szolgáltatások feleljenek meg az előírt magas követelményeknek.

 

Különös figyelmet fordítunk korábban értékesített termékeink, rendszereink rendszeres karbantartására, szoftvereik frissítésére, ezáltal életciklusuk meghosszabbítására.

 

Minőségirányítási rendszerünk hatékonyságának növelése, tökéletesítése érdekében a vezetői átvizsgálás és munkatársaink, vevőink észrevételei alapján folyamatosan új minőségcélokat tűzünk ki. A GAMMA ZRt. múltja arra kötelez bennünket, hogy a minőségi munkavégzés terén az eddigi eredményeinket továbbfejlesztve növeljük a cég hírnevét, ezért elrendelem a Minőségirányítási Kézikönyvben előírt követelmények maradéktalan betartását.

 

Minőségpolitikánk megvalósításáért, az MSZ EN ISO 9001 és AQAP 2110 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerünk működtetéséért és fejlesztéséért felelősséget vállalunk.

 

Budapest, 2015.02.20.

                                                                                                                                        Zsitnyányi Attila

                                                                                                                                          Vezérigazgató

 


TANUSÍTÁS:

A GAMMA Műszaki ZRt.

NUKLEÁRIS DETEKTORGYÁRTÁS, VEGYI, SUGÁR- ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI MŰSZEREK,
METEOROLÓGIAI, MONITORING- ÉS LAKOSSÁGI RIASZTÓ RENDSZEREK, SZOFTVEREK
FEJLESZTÉSE, GYÁRTÁSA, TELEPÍTÉSE ÉS SZERVIZELÉSE

illetékességi területen az

MSZ EN ISO 9001:2009

és az

AQAP 2110

követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet.


Tanúsított telephelyek: 1097 Budapest, Illatos út 9.


Hirdetés