Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 9.   Telefon: (+36 1)205 5771   Fax: (+36 1) 205 5778
Keresés   ok

Kárhelyszíni beavatkozó védőkészlet KBVK(M)
Kárhelyszíni beavatkozó védőkészlet KBVK(M)

A készlet részei:

  • 93M gázálarc
  • ABEK2P3 szűrőbetét
  • védőoverall
  • védőharisnya
  • védőkesztyű
  • hordtáska

Rendeltetése

Vegyi szennyeződés (toxikus gázok, gőzök, aeroszolok és cseppek) körülményei között a személyi állomány védelme, valamint megakadályozni a nyitott bőrfelületek illetve a ruházat szennyezett felületekkel való érintkezését. Vegyibaleset vagy katasztrófaelhárítási feladatokat végrehajtó állomány egyéni védőeszközeként használható.

93M gázálarc

Az álarctest és a vele technológiailag egyesített látómező poliuretánból készül, amely a károsító anyagoknak kiválóan ellenáll, és kielégíti a vegyivédelmi, harcászati követelményeket. Az álarc szabványos(Rd 40x17") csatlakozó menettel, beszédmembránnal és a folyadékfelvételt lehetővé tévő csatlakozóval szerelt. Négy méretben készül, és megfelelő illeszkedést biztosít a különböző arcformákhoz. Kialakítása akár a 24 órás viselését is lehetővé teszi fiziológiai stressz kialakulása nélkül.

ABEK2P3 szűrőbetét

A gázálarchoz csatlakoztatva megszűri a belélegzett levegőt a környezetbe került toxikus gázoktól és aeroszoloktól.

Védőoverall (Macrobond "3”)

Vegyi szennyeződés körülményei között védi a bőrfelületeket illetve a ruházatot a környezetbe került toxikus gázoktól, gőzöktől, aeroszoloktól és cseppektől. Kiváló tulajdonságú, rendkívül könnyű, csuklyás overall, amely az elején kétutas húzózárral és öntapadó csíkkal zárható takarólappal van ellátva. A varrások hegesztett csíkkal fedettek. Ujja és nadrágszára gumírozott. Macrobond “3” anyagból készül (III. kategória 3., 4., 5., 6. típus), teljesíti az EN 1073-2:2002 (radioaktív részecskéket illető), EN 14126 (fertőző ágenseket illető) és EN 14605-2:2005 (folyékony vegyszereket illető) szabványok követelményeit. M-L-XL-XXL méretekben készül.

Védőharisnya (Macrobond)

Védi a lábbelit illetve nadrágszárat a környezetbe került szennyeződésektől. Egy méretben készül, felső pereme gumírozott, a lábfej részen pedig két szalaggal átkötve megfelelően rögzíthető a lábbeli fölött.

93M védőkesztyű

Megakadályozza a kéz szennyezett felületekkel való érintkezését. Két összetevője van: a védelmi funkciójú gumikesztyű és az alatta viselt cérnakesztyű a komfortosabb viselés érdekében. S-M-L-XL méretekben készül.

Hordtáska

Vállhevederrel ellátott PTP-táska a készlet összetevőinek tárolásához.

Műszaki jellemzők

Belégzési ellenállás:

  • 30 l/perc levegőáramnál: 175 Pa
  • 90 l/ perc levegőáramnál: 510 Pa
Kilégzési ellenállás:
  • 30 l/perc levegőáramnál: 75 Pa
  • 90 l/ perc levegőáramnál: 230 Pa
A készlet tömege: max. 1450 g

 

Hirdetés