Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 9.   Telefon: (+36 1)205 5771   Fax: (+36 1) 205 5778
Keresés   ok

Kárhelyszíni beavatkozó védőkészlet KBVK(T)
Kárhelyszíni beavatkozó védőkészlet KBVK(T)

A készlet részei:

  • VISPRO M-3 álarc
  • A2B2E2K2P3 RD kombinált szűrőbetét
  • Védőoverall (Tychem C)
  • Cipő és lábszárvédő (Tychem C)
  • Védőkesztyű - Comatril S 30
  • Hordtáska

Rendeltetése

Vegyi szennyezõdés (toxikus gázok, gõzök, aeroszolok és cseppek) körülményei között a személyi állomány védelme, valamint megakadályozni a nyitott bõrfelületek, illetve a ruházat szennyezett felületekkel való érintkezését. Vegyibaleset- vagy katasztrófaelhárítási feladatokat végzõ állomány egyéni védõeszközeként használható.

VISPRO M-3 álarc

Általános célú védőeszköz. Az álarctest szilikonból készül, mely nem irritálja a bőrt, ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak és kiváló időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Az arcra felfekvő dupla peremes kialakítás lehetővé teszi, hogy egy univerzális méret minden arcformánál és nagyságnál hermetikus zárást biztosítson. A belső maszk megakadályozza a látómező bepárásodását és minimálisra csökkenti a kilélegzett széndioxid újbóli belégzését. A közel teljes látóteret biztosító látómező anyaga optikailag tiszta, törhetetlen polikarbonát, belső reflexiót csökkentő kialakítással. A központi kialakítású ki és belégzőszelep / beszédmembrán egység kialakítása is a látómező növelését szolgálja. Az álarctest az EN 148-1 szabvány szerinti (RD 40x1/7") szűrőbetét csatlakozóval rendelkezik. Az álarcot egy ötpontos fejszalaggal lehet rögzíteni, könnyen kezelhető, és stabil felfekvést biztosit az arcon és a fejen. Az álarc nyakpántja révén hordozható, így alkalmazásra készen mindenkor rendelkezésre állhat.

A2B2E2K2P3 RD kombinált szűrőbetét

A gázálarchoz csatlakoztatva megszűri a belélegzett levegőt a környezetbe került toxikus gázoktól, gőzöktől, aeroszoloktól.

Védőoverall (Tychem C)

Kiváló tulajdonságú , könnyű csuklyás overall, amely az elején húzózárral és öntapadó csíkkal zárható takarólappal van ellátva . A varrások hegesztéssel fedettek. Ujja és nadrágszára gumírozott. III. kategóriájú vegyvédelmi ruha, mely az alábbi típus követelményeket elégíti ki:
  • 3B. Típus - folyadékokkal szemben zárt
  • 4B. Típus - permetekkel szemben zárt
  • 5B. Típus - szilárd részecskékkel szemben zárt
  • 6B. Típus - fröccsenés ellen korlátozottan zárt
Teljesiti az EN 340, EN 14605 /vegyszerállóság/, EN 14605, EN ISO13982-1, EN 13034, EN 14126 :2003 / fertőző anyagokkal szembeni védelem/. Védelmet biztosit közepes és magas koncentráltságú szerves és szervetlen vegyszerek átbocsátásával szemben, továbbá tömény vizes sóoldat, tömény szervetlen savak és bázisok, veszélyes szilárd részecskék és/vagy por, agresszív tisztítószerek, testnedven, vér és a vérből származó korokozók stb. M-L-XL-XXL méretben készül.

Cipő és lábszárvédő (Tychem C)

Védi a lábbelit, illetve a nadrágszárat a környezetbe kerülő szennyeződésektől. Egy méretben készül , felső pereme gumírozott, a lábfej részen pedig két szalaggal átköve megfelelően rögzíthető a lábbelik felett.

Védőkesztyű - Comatril S 30

Megakadályozza a kéz szennyezett felületekkel való érintkezését. Védelmet nyújt közepes koncentráltságú vegyszerekkel, oldószerekkel és festékekkel szemben, kopás és dörzsálló a tenyérrész "rácsos szatén " kiképzésének köszönhetően. Anyaga 100%-os pamut-bolyhos belső felületű nitrilgumi oleoprén. S-M-L-XL méretekben készül. Kielégíti az EN 388 /mechanikai kockázatok /, EN 374 /vegyvédelmi képesség, mikrobiológia védelem/, EN 420 /általános védelem/ követelményeit.

Hordtáska

Vállhevederrel ellátott PTP-táska a készlet összetevőinek tárolásához.

Műszaki jellemzők

Belégzési ellenállás:
30 l/perc levegőáramnál: 0,12 ± 0,06 mbar
25x2 l/perc levegőáramnál: 1,24 ± 0,06 mbar

Kilégzési ellenállás:
95 l/perc levegőáramnál: 0,52 ± 0,07 mbar
25x2 l/perc levegőáramnál: 1,84 ± 0,06 mbar

Effektív látómező: 92,26 ± 2%

Álarctest csatlakozó: EN 148‐1 szabványnak megfelelő (RD 40mm x 1/7")

A készlet tömege: max. 1450 g

 

Hirdetés