Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 11/b.   Telefon: (+36 1)205 5771   E-mail: gamma@gammatech.hu
Keresés   ok

Alkoholos kézfertőtlenítő
Folyékony, jellegzetes alkohol szagú, bőr- és kéz felhasználásra kész fertőtlenítőszer. Fertőtlenítő hatását a benne lévő alkohol segítségével fejti ki. Használata után kellemes frissesség érzetét biztosítja.
DS-10 mentesítő  készülék
A DS-10 rendszer egy masszív fém tartály, beleintegrált keverő egységgel, amely a mentesítő anyagok és tisztítószerek bekeverésére és autonóm módon való kijuttatására szolgál. Ezen új koncepciónak köszönhetően a DS-10 általánosan használható a különféle alkalmazási módoknál. A készülékben való bekeveréskor nagy mennyiségű mentesítő anyag vagy tisztítószer keverhető össze, emulgálható és juttatható ki. A keverék kijuttatása a tartályba integrált kézi légsűrítővel (pumpával) létrehozott nyomás eredményeként megy végbe.
AMGDS 2000 Modul a GDS 2000 vegyimentesítő anyaghoz
Az AMGDS 2000 egy új fejlesztésű mentesítő modul a nagy hatékonyságú, nem vizes bázisú GDS 2000 mentesítő anyaghoz. A duplaszivattyús modul biztosítja a mentesítő anyag könnyű, teljesen automatikus alkalmazását, különösen a kétpálcás permetszórási módban. A beépített tömlődobra felcsévélt 15 méteres tömlővel a mentesítendő objektum könnyen elérhető, minden oldalon elvégezhető a mentesítő anyag felhordása a modul mozgatása nélkül.
Gyorsbeavatkozó mentesítő berendezés
RIDS - gyorsbeavatkozó mentesítő berendezés egy könnyű, univerzális mentesítő rendszer, kompletten felszerelt, teherautóra vagy utánfutóra szerelhető. Két változatban kapható: RIDS 1400 G-GDS az alapváltozat, amely valamennyi modullal és tartozékaikkal egy fémkeretbe van beépítve illetve bemálházva. Ez a keret ráépíthető egy kisteherautó platójára vagy utánfutóra. RIDS 1400 GT-GDS ugyanaz a konfiguráció, mint az RIDS 1400 G, csak egy 2 tonnás utánfutóra ráépítve.
Szennyezőanyag felfogó fólia
Technikai eszközök mentesítése során az azok felületéről lecsorgó szennyezett folyadék felfogása, összegyűjtése, és a további tárolási helyre szivattyúzása. Alkalmazható még megsérült szállítótartályokból szivárgó folyadékok felfogására és ideiglenes tárolására.
HWM35C melegvizes modul
A melegvizes modul rendeltetése zuhanyzók, zuhanyzókonténerek, sátorrendszerek és mentesítő rendszerek vízigényének biztosítása. A modul egy átfolyó rendszerű vízmelegítő berendezés, amely bármilyen ivóvíz minőségű vízforrásból megtáplálható.
Mentesítő ponyvatálca és mentesítő gyűrű
A személyi állomány által viselt egyéni védőeszközök, valamint felszerelési tárgyak (palackok, tartályok) mentesítése, illetve külső felületének lemosása tábori körülmények között, gyorsan és könnyen.
Személyi mentesítő sátrak
Az EDK személyi mentesítő sátrak a beavatkozó állomány személyi mentesítésének tábori körülmények közötti végrehajtását támogatják. Gyors telepíthetőség és üzembe helyezés biztosítja a rendszer jó alkalmazhatóságát. Ezen sátrak alapját a pneumatikus vázrendszer képezi, a sátorpalásthoz kapcsolt sátoraljzat pedig folyadékfelfogó ponyvatálcaként funkcionál. Az egyetlen kamrából álló váz el van látva felfúvató/leeresztő szeleppel, valamint túlnyomásszeleppel. Telepíthetők kompresszorral vagy sűrítettlevegős palackkal is.
Hirdetés