Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 11/b.   Telefon: (+36 1)205 5771   E-mail: gamma@gammatech.hu
Keresés   ok

TruNarc kézi Raman kábítószer azonosító
A Thermo Scientific TruNarc kábítószer azonosító készülék egy kézi Raman műszer, amely a legtöbb minta esetén direkt kontaktus nélkül képes a kábítószergyanús minták gyors beazonosítására. Egyetlen teszt során többféle kábítószer jelenlétét ellenőrzi a mintán, és a hatóságok számára világos, egyértelmű eredményt ad a beazonosításhoz. A könnyű, és egyszerűen használható TrunNarc kézi műszer bárhol lehetővé teszi a gyors és pontos kábítószer analízist.
FirstDefender RMX kézi Raman spektroszkóp flexibilis optikai szondával
A FirstDefender RMX egy új generációs Raman készülék ismeretlen vegyületek - robbanóanyagok, kábítószerek, toxikus ipari vegyületek, prekurzorok, stb. - gyors és pontos azonosítására. A többféle üzemmódra tervezett FirstDefender RMX az integrált flexibilis optikai szondájával kézi műszerként használható, ugyanakkor rendelkezik beépített fiolatartóval is. A megfelelő integrációs kit segítségével tűzszerész robotra is integrálható. A díjnyertes és bevált FirstDefender továbbfejlesztésével jelentősen megnőtt a készülék sebessége és teljesítménye, ami egyedülálló vegyi azonosítási képességet eredményez a gyors beavatkozást igénylő helyzetekben.
TruDefender FTX kézi FTIR spektroszkóp
A TruDefender FTX egy robosztus kézi műszer ismeretlen anyagok, toxikus ipari vegyületek (TIC), robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok és más anyagok gyors beazonosítására. A műszer segítségével közvetlenül a veszélyzónában használhatjuk az FTIR technológiát, így az első beavatkozók gyorsabban elemezhetnek és reagálhatnak a körülményekre. A TruDefender FTX egy könnyű és egyszerűen használható műszer, amely saját mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűbbé teszi a mintavételt és könnyen mentesíthető.
TruScan kézi Raman spektroszkóp
A TruScan kézi Raman spektroszkóp gyógyszeripari termékek vizsgálatára, hamis készítmények kiszűrésére és ipari alapanyagok ellenőrzésére alkalmas. Porok, tabletták, folyadékok gyors vizsgálata elõkészítés nélkül, akár zárt csomagoláson keresztül is.
TruScreen kézi Raman spektroszkóp folyadékok vizsgálatára
A TruScreen kézi Raman spektroszkóp folyadékok nagy teljesítményű, gyors átvilágítására alkalmas a repülőtéri ellenőrzőpontokon. A TruScreen megfelelő működését az Európai Polgári Repülési Konferencia (ECAC) bevizsgálta és az LEDS Type A Standard 2 kategóriában igazolta, emellett az eszköz az USA repülésbiztonsági szervezete, a TSA hivatalos jóváhagyásával is rendelkezik.
Hapsite ER hordozható vegyiazonosító (GC/MS) műszer
A Hapsite ER az egyetlen hordozható gázkromatográf / tömegspektroszkóp (GC/MS) műszer amely illékony szerves összetevőket (VOCs) és kevéssé illékony szerves összetevőket (SVOCs) is beazonosít. A Hapsite ER minimális felkészítést igényel ahhoz, hogy terepen is laboratóriumi szintű minőségi eredményeket lehessen kapni kevesebb, mint 10 percen belül.
AP4C kézi lángfotometriás vegyifelderítő műszer
Az AP4C egy hordozható - kézi - vegyivédelmi detektor, amely gáz, aeroszol, valamint - az S4PE adapter segítségével - folyadék és por minták mérésére is alkalmas. Az AP4C a katonai követelmények szerint kialakított eszköz, amely eleget tesz a MIL-STD-810 követelményeinek.
AP4C-VB lángfotometriás járműfedélzeti vegyi- és biológia detektor
Az AP4C-VB egy vegyi- és biológia detektor, amelyet páncélozott katonai járművekhez fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását.
AP4C-FB lángfotometriás vegyi- és biológia detektor objektumok védelméhez
Az AP4C-FB egy fixen telepíthető vegyi- és biológia detektor amelyet objektumok védelmére fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását. Folyamatos, 24/7 üzemelés.
MAB lángfotometriás biológiai harcanyag detektor
A MAB folyamatosan elemzi a levegőben található részecskéket, és olyan baktériumok egyedi vegyi újlenyomatait keresi, mint például az antrax, pestis, botox és legionella. A készülék riaszt, amennyiben ezeknek a részecskéknek a levegőben megnő a koncentrációja. A MAB folyamatosan, valós idejű méréssel működik, ezért reakció ideje csak néhány másodperc.
Biosensor-2200R biológiai harcanyag detektáló készülék
Biológiai harcanyagok detektálása folyadékokból, szemcsés szilárd mintákból illetve levegőmintavevővel vett mintákból. Lépfene/Ricin (kettős teszt), Lépfene, Ricin, SEB (staphilococcus enterotoxin B), Botulinum toxin, és Pestis azonosítása.
RazorEx biológiai harcanyag detektáló készülék
A fejlett Razor EX készülék valós idejű PCR technológiát alkalmaz a biológiai harcanyagok detektálására és beazonosítására. A kifejezetten terepre tervezett, kompakt és könnyű kialakítású Razor EX kézzel hordozható, és minimális minta előkészítést igényel a könnyű használhatóság érdekében. Az egyszerre 10 anyagot azonosító kontrolkitt segítségével kevesebb, mint 30 perc alatt egyszerre 10 biológia harcanyag jelenlétét teszteli le megbízható DNS alapú mérési eredménnyel. A gyors beavatkozók és katonák részére kifejlesztett készülék extrém körülmények között, védőöltözetben is használható.
FilmArray Biológiai Detektor
A fejlett FilmArray készülék valós idejű PCR technológiát alkalmaz a biológiai harcanyagok detektálására és a fertőzések felderítésére. Könnyen használható, a mérés mindössze 2 percnyi kezelői műveletet igényel és a mérési eredmények már 1 órán belül leolvashatóak. A szoba hőmérsékleten is stabil, fagyasztva szárított (liofilizált) reagenseket tartalmazó kontroll kitt használatával 17 kórokozót detektál egyetlen méréssel!
DD-CWA lézeres vegyi távfelderítő
A DD-CWA egy lézeres vegyi távfelderítő műszer harcanyagok detektálására. Az aktív lézeres technológia segítségével a DD-CWA vegyi távfelderítő műszer egyedülálló teljesítménnyel rendelkezik. A DD-CWA az egyetlen aktív harcanyag távfelderítő műszer a világon! DD-CWA-AM2 verzió járművekre, vagy olyan más fix telepítésű helyekre integrálható amelyek lehetővé teszik a detektor szabad körbefordulását és függőleges irányú dőlését. A rendszer a jármű belsejéből fedélzeti számítógépről irányítható.
ChemSight nyílt fényutas vegyifelderítő műszer
A ChemSight érzékelő egy folyamatos üzemű, nyílt fényutas készülék. Képes arra, hogy akár 45 méteres látótávolságban is megbízható módon érzékeljen és azonosítson többféle harcanyagot (CWA), toxikus ipari anyagot (TIC) , és mérgező hatású ipari anyagot (TIM) erős interferenciaszűrés mellett. A ChemSight érzékelő különösen alkalmas nagyobb kültéri vagy beltéri létesítmények megbízható monitorozására, amelyek többféle állandóan változó veszélyforrással néznek szembe.
ARGON vegyivédelmi szimulátorok
A CBRN / Hazmat felkészülés megköveteli a rendszeres képzést és gyakorlást. Napjainkban számos vegyivédelmi detektor és egyéb műszaki eszköz van használatban a vegyi felderítésben. A veszély szimulálására ultrahangos és elektromágneses technológiát használ: nagy távolságú gáz gőz felhők szimulálása ultrahangos forrásokkal és helyi szennyezések és konfidencia tesztek szimulálása elektromágneses forrásokkal
Hirdetés