Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 11/b.   Telefon: (+36 1)205 5771   E-mail: gamma@gammatech.hu
Keresés   ok

Tisztelt Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy egyéni védőeszköz kínálatunkból jelenleg kizárólag FA-3 félálarccal és a hozzá való iker szűrőbetéttel, valamint EN 148-1 szabvány szerinti menetes csatlakozással ellátott közepes kapacitású szűrőbetéttel tudunk szolgálni.

A megnövekedett igények miatt a fenti termékekre vonatkozó megkeresést kizárólag e-mail formájában tudunk fogadni, telefonon nem tudunk tájékoztatást adni.

Futárszolgálattal történő kiszállítást csak legalább nettó 50.000,- Ft értékű megrendelés esetén tudunk vállalni, ennél kisebb értékű rendelés esetén csak személyes átvétel lehetséges.

Megértésüket köszönjük!
Gamma Zrt.


Kárhelyszíni védőkészletek
Közepes kapacitású szűrőbetétek
A Gamma Műszaki Zrt. közepes kapacitású szűrőbetétei hengeres, alumínium ötvözetből készült házban elhelyezkedő szűrőegységekből állnak. A szűrőbetétek kielégítik a vonatkozó szabványok (MSZ EN 14387:2004+A1:2008, MSZ EN 143:2000/A1:2006, MSZ EN 148-1:2000, DIN 58621 és az MSZ EN 141) előírásait. Minden típus rendelkezik CE jelöléssel.
Menekülőkámzsák
A menekülőkámzsák olyan egyéni légzésvédelmi védőeszközök, amelyeknél egy – kombinált szűrővel szerelt – gumi félálarc a fejet védő kámzsába van építve. Különleges kialakításuk lehetővé teszi, hogy védjék a szemet, légzőszerveket, fejet, ugyanakkor szemüveg viselését is megengedik. A kámzsák rögzítését gyorszárású fejszalagok biztosítják. A kámzsák rugalmas passzéban végződnek a nyaknál. Az ellenálló, nem párásodó látómező tiszta látást és teljes látóteret biztosít. A kényelmesebb kilégzést két kilégző szelep segíti. A kámzsák anyaga PVC-vel kent pamutkelme, mely azonkívül, hogy önkioltó és vegyszerálló, kényelmes viseletet is biztosít. A látómező anyaga 0,5 mm optikailag tiszta PVC. A félálarc anyaga: természetes gumi, mely nem tartalmaz irritáló és egészségre káros anyagokat.
M-3 álarc
A VISPRO M-3 álarc általános célú védőeszköz. Az álarctest szilikonból készül, mely nem irritálja a bőrt, ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak és kiváló időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Az arcra felfekvő dupla peremes kialakítás lehetővé teszi, hogy egy univerzális méret minden arcformánál és nagyságnál hermetikus zárást biztosítson. A belső maszk megakadályozza a látómező bepárásodását és minimálisra csökkenti a kilélegzett széndioxid újbóli belégzését. A közel teljes látóteret biztosító látómező anyaga optikailag tiszta, törhetetlen polikarbonát, belső reflexiót csökkentő kialakítással. A központi kialakítású ki és belégzőszelep / beszédmembrán egység kialakítása is a látómező növelését szolgálja.
FA-3 Félálarc
Az FA-3 félálarc cserélhető iker szűrőbetéttel rendelkező légzésvédelmi rendszer. A maszk a következő főbb részekből áll: álarctest(rugalmas kloroprén), mely pontos felfekvést biztosít bőrirritáció nélkül.Rugalmas és könnyen állítható fej- és nyakszalagok rögzítik az álarcot. Két csavarmenettel ellátott szűrőtartóba lehet becsavarni a GAMMA Zrt. által erre a célra gyártott (a vonatkozó szabványoknak megfelelő) szűrőpárokat. A belégző szelepek kis légzési ellenállást biztosítanak, megkönnyítve az álarcban végzett munkát. Kilégző szelep.
R18 NBC filter canister
R18 NBC filter canister
R13 tűzoltó bevetési védőruha
Az R13 tűzoltó bevetési védőruha többrétegű felsőruházati termék, kabátból és nadrágból áll, amelyek legalább 30 centiméterrel átfedik egymást, alapanyaguk és színük azonos, a ruházattal borított testfelületen - meghatározott hőterhelésig és időtartam alatt - azonos mértékben biztosít védelmet viselőjének. A termék megfelel az érvényben lévő MSZ EN 469 szabvány előírásainak.
Hirdetés