Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 11/b.   Telefon: (+36 1)205 5771   E-mail: gamma@gammatech.hu
Keresés   ok

ACM-11 mobil klímaberendezés
Az ACM-11 egy hordozható klímaberendezés, mely ideiglenes vagy mobil épületek, sátrak légkondicionálását képes biztosítani. A kisméretű, könnyű eszköz alumíniumból készült, és merev acélvázba van beépítve. A rendszert úgy tervezték meg, hogy a kiszolgált téren kívül kerül elhelyezésre, s ahhoz bemeneti és visszatérő légcsatornával kapcsolódik.
ACM-18 mobil klímaberendezés
Az ACM-18 egy hordozható klímaberendezés, mely ideiglenes vagy mobil épületek, sátrak légkondicionálását képes biztosítani. A kisméretű, könnyű eszköz alumíniumból készült, és merev acélvázba van beépítve. A rendszert úgy tervezték meg, hogy a kiszolgált téren kívül kerül elhelyezésre, s ahhoz bemeneti és visszatérő légcsatornával kapcsolódik.
Pneumatikus sátorrendszer (LGZ-PGZ)
Ideális megoldás mobil alkalmazásokhoz, a pneumatikus sátor alkalmazható elhelyezési, elsősegély és parancsnoki sátorként. Kis méretével és tömegével és (1-2 fővel) rövid telepítési idejével kifejezetten a gyors műveletekhez tervezett ez a rendszer bármely klimatikus övezetben alkalmazható. Lehetséges több sátornak az összekapcsolása egy egész sátorrendszerré.
Állandóüzemű pneumatikus sátorrendszer (PGZ)
Rendkívül kis tömegű, nagyon kis málházási méretek, a gyors műveletekhez ajánlott. Telepítési idő: 4 perc, folyamatos üzemű ventillátor egységgel ellátott. Időjárás hatásaitól védett, más sátortípusokhoz, konténerekhez és járművekhez való csatlakozóegységek kaphatók. Számos műveletre tervezett, pl. karbantartó, raktár, műhely, átkelőhelyi ellenőrző vagy parancsnoki jelentő sátor.
Könnyített pneumatikus sátor (LGZ-L)
Ideális sátor a tűzoltó, műszaki mentő és katasztrófaelhárító egységek mobil műveleteihez. Kis tömegével és (1-2 fővel) rövid telepítési idejével különösen rugalmasan alkalmazható. A sátrak egymással való összekapcsolása lehetséges.
Szerelő sátor
A sátor mindkét hosszanti oldala el van látva 4 ablakkal, amelyek felhajtható takarólappal és szúnyoghálóval fedettek. Az egyik oldalon fűtéstömlő- és kábel-bevezetési hely van kialakítva. A sátor mindkét végén van egy félrehajtható ajtó személyek belépéséhez, amikor a járműbejárat zárva van. A sátrat cövekekhez lehet rögzíteni, és egy dróthálós konténerben lehet tárolni. A sátor 4840 mm-es részekkel hosszabbítható.
Hangár sátor
Nagy mobilitású Hangár-sátor F–16, Tornádó, Eurofighter és más repülőgépek számára. Telepítése 8 fővel, szerszámok nélkül kevesebb, mint 10 óra alatt. Mechanikus vagy elektromos mozgatású oromzat. Sátrak és konténerek időjárásálló tömítettséggel csatlakoztathatók a hangár sátorhoz. A palást a 8305-0253 katonai specifikációnak megfelelő, mindkét oldalán PVC-vel borított alapanyagból készül. A sátor 2,5 méteres tagokkal tetszőleges hosszúságig bővíthető.
Tábori vizesblokk utánfutón
Kompakt, nagy mobilitású WC, mosdó és zuhanyzó rendszer. Zuhanyzó fülkék, wc fülkék, mosdó blokk, pissoir + kézmosó blokk. Moduláris kialakítású rendszer, amely tökéletesen az Ön igényeihez igazítható! Minden mosdó, zuhanyzó és WC blokk az utánfutó integrált részét képezi, és rövid időn belül használatra késszé tehető.
Tábori konyha (TFK-250)
A Kärcher a mobil élelmezési berendezések specialistája, magas színvonalú konyhai berendezéseket tervez, tesztel és gyárt a fegyveres erők, a polgári védelem, a katasztrófaelhárítási szervezetek és a segélyszervezetek számára. Erősítse a csapatai morálját a Kärcher újonnan kifejlesztett TFK-250 tábori konyhájával. Úgy alakították ki, hogy használható legyen a Levegő-föld ütközet 2000 körülményei között, és biztosítsa a katonák gyors és hatékony élelmezését számos változat közül való választás lehetőségével.
Moduláris tábori konyha (MFK)
Korszerű konyhatechnológia Gastronorm szabványok szerint. Főzőüstök, serpenyők és tészta / hússütő modulok illeszkednek egy sorba sima ívű sarkokkal, hogy azokat nagyon könnyen lehessen tisztítani. Valamennyi sütőserpenyő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és azok egymással szükség szerint kombinálhatók. Elmúltak azok az idők, amikor a tábori konyhák fő célja párolt étel biztosítása volt. Az árnyaltabb követelmények - idesorolva a közösségi étkeztetés igényeit is - olyan nagyobb fokú rugalmassággal rendelkező konyhát kívánnak meg, amely ételek bő változatosságát kínálhatja.
Multifunkcionális főzőkészlet (MKM)
Variálható multifunkcionális konyha. Étkeztetési kapacitása mintegy 50 fő! Ez a hordozható, rozsdamentes acél kivitelű főzőberendezés néhány percen belül a specifikus igényekhez igazítható, az éppen szükséges modulokat használva. A berendezés nagyon könnyen tisztítható, mert minden része rozsdamentes acélból készült. Nincs szükség tömítő (szigetelő) anyagra. A higiénia a legmagasabb prioritású! Moduljainak sorozata biztosítja egyrészt a konyha variálhatóságát tábori körülmények között vagy katasztrófa sújtotta területen, másrészt a képességeinek az igények szerinti bővíthetőségét.
Kombi-gőzölő modul (CD-10)
A kombi-gőzölő (CD-10) egy mobil berendezés a hadsereg, valamint terepen tevékenykedő szervezetek és tábori étkeztetési szolgáltatók részére. Világújdonság: kombi-gőzölő, változtatható üzemanyagú égővel. Az újonnan kifejlesztett, folyamatos szabályozhatóságú diesel égő működtethető gázolajjal vagy kerozinnal, max. 14 kW fűtőteljesítményt biztosít.
Előkészítő konyhakonténer (VorCon)
Rendkívül mobil és mindig üzemkész. A konténer valamennyi felszerelésével és tartozékával együtt közúton, vasúton, hajón (CSC minősítésű) vagy repülőn szállítható. A helyszínre érkezést követően a legrövidebb időn belül működésre készen áll. Az étel előkészítése, hűtése vagy kiadagolása nem jelent problémát a VorCon-ban. A VorCon teljes mértékben kielégíti a Bundeswehr higiéniai követelményeit.
Mobil konténerkonyha (HMCK)
A Kärcher konténerkonyha rendszerek az amerikai szárazföldi csapatok, a légierő, a vöröskereszt, a határőrség és a rendőrség számára készülnek, Szibériában éppúgy bevethetők, mint Szomáliában. Azonnali rendelkezésre állás, modern kombisütő, kettősfalú, túlnyomásos főzőmodul, nagyteljesítményű túlnyomásos sütőmodul, forradalmi égőtechnológia, nagyméretű hűtőszekrény, önálló áramellátás, egyszerű szállítás, időjárástól védett ételkiadó, higiénikus rozsdamentes kialakítás.
Mobil tábori mosoda (TFL-25)
Egy kiképzett személy képes óránként 25 kg ruhát kimosni és megszárítani a Kärcher újonnan kifejlesztett (egytengelyes utánfutón kialakított) tábori mosodájával. A TFL-25 nagyteljesítményű, biztonságos és kifejezetten a hadsereg és civil szervezetek terepen végrehajtott műveleteihez tervezett. 2 fő max. 15 perc alatt telepíti a rendszert, kiemelkedően alacsony energiaigény, a berendezés energiaellátása normál háztartási rendszerekből is biztosítható.
EZ sátorrendszer
Ezek a sátrak a civil szektor (mentőszolgálat, tűzoltóság, stb.) számára tervezettek, hogy megfelelő munkateret lehessen létrehozni a bevont erők számára vagy sérültek fogadásához és kezeléséhez. Az EZ sátrak egyszerű alakzatúak, kompakt méretűek, és - anyaguknál, s kis tömegüknél fogva - könnyen kezelhetők és könnyen szállíthatók. A rendszer legfőbb előnye a megfelelő stabilitás, fém- vagy műanyag támasztóelemek nélkül is. A sátrak többsége (EZ-24, EZ-40, EZ-45) dupla-kamrás pneumatikus rendszerű amely megfelelő stabilitást biztosít kamra-sérülés esetében, ezáltal segítve a javítást is.
Moduláris Elhelyezési Rendszerek
Ez az egyszerű moduláris rendszer a következő elemek összeszerelésével telepíthető: galvanizált szintezhető és egymásba kapcsolható acél alapszerkezet; padlóelemek, falelemek és tetőelemek.
Hirdetés