Modular Field Kitchen Trailer Modular Field Kitchen Trailer
Designed for the preparation of hot meals and drinks under field conditions
Tovább
Gamma
 
Képviselt termékeink
Moduláris tábori konyha (MFK) Moduláris tábori konyha (MFK)
Korszerű konyhatechnológia Gastronorm szabványok szerint. Főzőüstök, serpenyők és tészta / hússütő modulok illeszkednek egy sorba sima ívű sarkokkal, hogy azokat nagyon könnyen lehessen tisztítani. Valamennyi sütőserpenyő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és azok egymással szükség szerint kombinálhatók. Elmúltak azok az idők, amikor a tábori konyhák fő célja párolt étel biztosítása volt. Az árnyaltabb követelmények - idesorolva a közösségi étkeztetés igényeit is - olyan nagyobb fokú rugalmassággal rendelkező konyhát kívánnak meg, amely ételek bő változatosságát kínálhatja.
Tovább
represented
 
Multifunkcionális főzőkészlet (MKM) Multifunkcionális főzőkészlet (MKM)
Variálható multifunkcionális konyha. Étkeztetési kapacitása mintegy 50 fő! Ez a hordozható, rozsdamentes acél kivitelű főzőberendezés néhány percen belül a specifikus igényekhez igazítható, az éppen szükséges modulokat használva. A berendezés nagyon könnyen tisztítható, mert minden része rozsdamentes acélból készült. Nincs szükség tömítő (szigetelő) anyagra. A higiénia a legmagasabb prioritású! Moduljainak sorozata biztosítja egyrészt a konyha variálhatóságát tábori körülmények között vagy katasztrófa sújtotta területen, másrészt a képességeinek az igények szerinti bővíthetőségét.
Tovább
represented
 
ACM-11 mobil klímaberendezés ACM-11 mobil klímaberendezés
Az ACM-11 egy hordozható klímaberendezés, mely ideiglenes vagy mobil épületek, sátrak légkondicionálását képes biztosítani. A kisméretű, könnyű eszköz alumíniumból készült, és merev acélvázba van beépítve. A rendszert úgy tervezték meg, hogy a kiszolgált téren kívül kerül elhelyezésre, s ahhoz bemeneti és visszatérő légcsatornával kapcsolódik.
Tovább
represented
 
ACM-18 mobil klímaberendezés ACM-18 mobil klímaberendezés
Az ACM-18 egy hordozható klímaberendezés, mely ideiglenes vagy mobil épületek, sátrak légkondicionálását képes biztosítani. A kisméretű, könnyű eszköz alumíniumból készült, és merev acélvázba van beépítve. A rendszert úgy tervezték meg, hogy a kiszolgált téren kívül kerül elhelyezésre, s ahhoz bemeneti és visszatérő légcsatornával kapcsolódik.
Tovább
represented
 
Kombi-gőzölő modul (CD-10) Kombi-gőzölő modul (CD-10)
A kombi-gőzölő (CD-10) egy mobil berendezés a hadsereg, valamint terepen tevékenykedő szervezetek és tábori étkeztetési szolgáltatók részére. Világújdonság: kombi-gőzölő, változtatható üzemanyagú égővel. Az újonnan kifejlesztett, folyamatos szabályozhatóságú diesel égő működtethető gázolajjal vagy kerozinnal, max. 14 kW fűtőteljesítményt biztosít.
Tovább
represented
 
EZ sátorrendszer EZ sátorrendszer
Ezek a sátrak a civil szektor (mentőszolgálat, tűzoltóság, stb.) számára tervezettek, hogy megfelelő munkateret lehessen létrehozni a bevont erők számára vagy sérültek fogadásához és kezeléséhez. Az EZ sátrak egyszerű alakzatúak, kompakt méretűek, és - anyaguknál, s kis tömegüknél fogva - könnyen kezelhetők és könnyen szállíthatók. A rendszer legfőbb előnye a megfelelő stabilitás, fém- vagy műanyag támasztóelemek nélkül is. A sátrak többsége (EZ-24, EZ-40, EZ-45) dupla-kamrás pneumatikus rendszerű amely megfelelő stabilitást biztosít kamra-sérülés esetében, ezáltal segítve a javítást is.
Tovább
represented
 
Könnyített pneumatikus sátor (LGZ-L) Könnyített pneumatikus sátor (LGZ-L)
Ideális sátor a tűzoltó, műszaki mentő és katasztrófaelhárító egységek mobil műveleteihez. Kis tömegével és (1-2 fővel) rövid telepítési idejével különösen rugalmasan alkalmazható. A sátrak egymással való összekapcsolása lehetséges.
Tovább
represented
 
Pneumatikus sátorrendszer (LGZ-PGZ) Pneumatikus sátorrendszer (LGZ-PGZ)
Ideális megoldás mobil alkalmazásokhoz, a pneumatikus sátor alkalmazható elhelyezési, elsősegély és parancsnoki sátorként. Kis méretével és tömegével és (1-2 fővel) rövid telepítési idejével kifejezetten a gyors műveletekhez tervezett ez a rendszer bármely klimatikus övezetben alkalmazható. Lehetséges több sátornak az összekapcsolása egy egész sátorrendszerré.
Tovább
represented
 
Mobil konténerkonyha (HMCK) Mobil konténerkonyha (HMCK)
A Kärcher konténerkonyha rendszerek az amerikai szárazföldi csapatok, a légierő, a vöröskereszt, a határőrség és a rendőrség számára készülnek, Szibériában éppúgy bevethetők, mint Szomáliában. Azonnali rendelkezésre állás, modern kombisütő, kettősfalú, túlnyomásos főzőmodul, nagyteljesítményű túlnyomásos sütőmodul, forradalmi égőtechnológia, nagyméretű hűtőszekrény, önálló áramellátás, egyszerű szállítás, időjárástól védett ételkiadó, higiénikus rozsdamentes kialakítás.
Tovább
represented
 
Előkészítő konyhakonténer (VorCon) Előkészítő konyhakonténer (VorCon)
Rendkívül mobil és mindig üzemkész. A konténer valamennyi felszerelésével és tartozékával együtt közúton, vasúton, hajón (CSC minősítésű) vagy repülőn szállítható. A helyszínre érkezést követően a legrövidebb időn belül működésre készen áll. Az étel előkészítése, hűtése vagy kiadagolása nem jelent problémát a VorCon-ban. A VorCon teljes mértékben kielégíti a Bundeswehr higiéniai követelményeit.
Tovább
represented