Mobil konténerkonyha (HMCK)

Mobil konténerkonyha (HMCK)

Főbb előnyök:

  • Azonnali rendelkezésre állás
  • Modern kombisütő
  • Kettősfalú, túlnyomásos főzőmodul
  • Nagyteljesítményű,túlnyomásos sütőmodul
  • Forradalmi égőtechnológia
  • Nagyméretű hűtőszekrény
  • Önálló áramellátás
  • Egyszerű szállítás
  • Időjárástól védett ételkiadó
  • Higiénikus rozsdamentes kialakítás

A világ bármely részén ételek, akár egy étteremben

A gyorsreagálású csapatoknak az egész világon mindig bevetésre készen kell állniuk. A logisztikai támogatás "kulcselemei" a nagy mozgékonyságú konténerkonyhák. Az azonnali optimális ellátás biztosítja a morált és az állomány bevethetőségét a legkeményebb körülmények között is. A Kärcher konténerkonyha rendszerek az amerikai szárazföldi csapatok, a légierő, a Vöröskereszt, a határőrség és a rendőrség számára készülnek, Szibériában éppúgy bevethetők, mint Szomáliában.

Azonnali rendelkezésre állás

A világ bármely részén, rendkívüli körülmények között való bevetés a jövő technológiáját igényli. Három szakács két órán belül 350 komplett menüt képes készíteni. A nyugati hadseregek szakácsaira mély benyomást gyakorolt az újszerű konyhatechnológia, autonóm működést megvalósítva az optimálisan klimatizált 20'-as ISO-konténerben.

Modern kombisütő

A Kärcher egy új generációs, gázolaj tüzelésű kombinált sütőt fejlesztett ki a mobil katonai műveletekhez. A csirke, a rizs és a zöldségek egyidejűleg készülhetnek a rendelkezésre álló nyolc tálca valamelyikén párolva, grillezve vagy sütve.

Kettősfalú, túlnyomásos főzőmodul

A Kärcher által kifejlesztett 150 literes, túlnyomásos Gastronorm főzőmodul már ezerszer bizonyított a TFK 250 mozgókonyhában. Az akár 0,5 bar nyomás alatti, gyors ételkészítés során megőrződnek a létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok. A karbantartást nem igénylő, rozsdamentes acélból készült kettős fal védi a zöldséget, rizst vagy levest az odaégéstől.

Nagyteljesítményű, túlnyomásos sütőmodul

70 literes Gastronorm sütőmodul, optimális, egyenletes hőelosztással. Hasábburgonya és kisebb vagy nagyobb hússzeletek gyors, nagyteljesítményű sütése. A nyomás alatti sütés mindig ropogós és szaftos húst biztosít. Az amerikai hadsereg számára egy nagy teljesítményű hamburgersütőt is kifejlesztettünk.

Forradalmi égőtechnológia

Az új dízelégők ugyanazt a kezelési kényelmet nyújtják, mint az elektromos tűzhelyek, fokozatmentesen szabályozhatók, és hónapokig nem igényelnek karbantartást. Az igények szerinti 4 vagy 5 égőfej a konténernek akár 100 kW fűtőteljesítményt képes szolgáltatni azonnal.

Nagyméretű hűtőszekrény

Mivé lenne egy 5 csillagos konténerkonyha egy bőven méretezett hűtőszekrény nélkül? A mintegy 1200 l űrtartalom elegendő 600 adag (hűtést igénylő) élelem -6 ÷ +6 °C közötti tárolásához. A jó hőszigetelés biztosítja a hűtött élelmiszer minőségét.

Önálló áramellátás

A fűtés, a hűtés, a friss és az elszívott levegő szűrése, a hűtőszekrény és a melegvíz bojler 15-20 kW elektromos teljesítményt igényel. Kiváló minőségű generátor biztosítja az áramot éjjel-nappal, valamint tölti az akkumulátorokat az áramkimaradás és a szállítás közbeni igények esetére.

Egyszerű szállítás

A lehető leggyorsabb bevetést a világ bármely pontján a Twistlock rögzítési rendszerrel rendelkező szabványos 20'-as ISO konténer biztosítja. A konténert lehet szállítani közúton, vasúton, repülőgépen, hajón és helikopterrel (külső függesztéssel) is. A gyors rakodást elektromos vagy mechanikus emelőszerkezet biztosítja.

Időjárástól védett ételkiadó

A konténer falába épített, időjárástól védett ételkiadó néhány perc alatt telepíthető. A felhajtható kettős fal a hozzá integrált palásttal az időjárás elleni védelemre, az álcázásra és az éjszakai fényálcázásra szolgál.

Higiénikus rozsdamentes kialakítás

A konténerkonyha felületei és falai kiváló minőségű rozsdamentes acélból (CrNi18/10) készülnek. Ez gyors tisztítást és fertőtlenítést tesz lehetővé az azonnali rendelkezésre állás és az optimális higiénia érdekében.

 

További leírás a termék PDF adatlapján található

Gyártja:

Magyarországon kizárólagosan forgalmazza és szervízeli: