RDC III AGM Egyéni sugáradagmérő kiértékelő készülék RDC III AGM Egyéni sugáradagmérő kiértékelő készülék
Az RDC III D típusú egyéni sugáradagmérők kiértékelésére szolgáló, a Gamma zRt. által továbbfejlesztett eszköz kibővített méréshatárral
Tovább
Gamma
 
Képviselt termékeink
DMC 2000GN Elektronikus személyi doziméter DMC 2000GN Elektronikus személyi doziméter
A DMC 2000GN egy gamma - neutron elektronikus személyi doziméter. Működése egy különleges neutron detektáló technológián alapszik. A lassú, a közepes és a nagy energiájú neutronok teljes energia tartományának lefedése nagy érzékenységgel, és hatékony gamma elnyomás mellett történik. A DMC 2000GN doziméter gamma detektálási képessége megegyezik a már jól bevált DMC 2000S doziméterével, így lehetővé teszi a gamma dózis mérését az 50 keV ÷ 6 MeV tartományban, a dózisteljesítmény méréstartománya pedig a természetes háttérnél több, mint 10 Sv/h.
Tovább
represented
 
DMC 2000S Elektronikus személyi doziméter DMC 2000S Elektronikus személyi doziméter
A DMC 2000S egy elektronikus személyi doziméter. A DMC 2000S energiatartománya a gammasugárzás esetében 50 keV ÷ 6 MeV, dózisteljesítmény méréstartománya pedig a természetes háttérnél több mint 10 Sv/h. Az elhaladás közbeni adatcsere lehetősége egyedülálló rugalmasságot biztosít. A mozgás közbeni leolvasás lehetővé teszi a zónánkénti dózismenedzselést, valamint az állomány pillanatnyi tartózkodási helyének lekövetését is.
Tovább
represented
 
DMC 3000 Elektronikus személyi doziméter DMC 3000 Elektronikus személyi doziméter
A DMC 3000 egy gamma - röntgen elektronikus személyi doziméter. A DMC 3000 a gamma és röntgen sugárzás széles tartományát lefedi. A különleges nagy kontrasztú, hátsó megvilágítású LCD kijelző egyértelműen kijelzi a dózist és a dózis teljesítményt. Többféle (hang, vizuális és tapintható) riasztás visszajelzések a felhasználónak. 2500 órás folyamatos működés egyetlen AAA elemmel.
Tovább
represented
 
SOR Harcászati doziméter SOR Harcászati doziméter
Háttér / LLR és harcászati (n, γ) doziméter
Tovább
represented