COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

(rövid összefoglaló)

Tisztelt Partnerünk!

 

Felhívom a figyelmét, hogy a COVID-19 betegséget okozó új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni védekezés céljából meghozott korábbi intézkedéseink továbbra is hatályban vannak, kérjük ezek betartását. Ezek rövid összefoglalójaként kérem, hogy ön (illetve munkatársa) csak abban az esetben látogasson el hozzánk személyesen, amennyiben:

  • az feltétlenül szükséges, ÉS

  • biztos abban, hogy saját magán és/vagy önnel szoros kapcsolatban álló személyen (pl. önnel egy háztartásban élő személyen, vagy közvetlen munkatársán, vagy pl. akivel az elmúlt 2 hétben személyesen találkozott) nem tapasztalt a COVID 19 betegségre jellemző tünetek egyikét sem,illetve nincs tudomása arról, hogy ilyen tünetei lennének (pl. láz, köhögés, izom vagy izületi fájdalom, nehézlégzés, ízlelés-szaglás kiesés).

 

Amennyiben a fenti két feltételnek megfelel, kérem, hogy akkor is csak az önökkel kapcsolatot tartó munkatársammal történt előzetes egyeztetést követően látogasson el hozzánk.

 

Felhívom a figyelmét, hogy – ettől eltérő rendelkezésig – a fenti feltételek teljesülése mellett is a Gamma Zrt. területére történő belépés feltétele kézfertőtlenítő szer és félálarc (az orrot és a szájat egyaránt fedő maszk) használata. A maszkról mindenkinek magának kell gondoskodnia, a kézfertőtlenítéshez szükséges anyagot a Gamma Zrt. biztosítja a belépni szándékozó számára.

 

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

Üdvözlettel:

 

ZSITNYÁNYI Attila

vezérigazgató

Gamma Zrt.

 

 

 

 

 
 

 

 

 


COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Partnerünk!

 

A Gamma Zrt. kiemelt figyelmet fordít a koronavírus jelentette kockázatok csökkentésére. A vírus által okozott betegséggel (COVID-19) kapcsolatos helyzetet folyamatosan figyelemmel kísérjük, és lehetőségeinkhez mérten reagálunk a változásokra.

 

 I.

Az emberi élet, az egészség védelme iránt elkötelezett vállalatként nem csupán ügyfeleink és családjaik, hanem természetesen kollégáink és családjaik biztonsága is kiemelten fontos számunkra. Célunk, hogy mindannyiunk egészségének a védelme érdekében olyan intézkedéseket hajtsunk végre, amelyeknek köszönhetően a megbetegedések kockázatának csökkentésével – a tőlünk megszokott magas színvonalat fenntartva – hosszú távon is biztosítani tudjuk partnereink számára szolgáltatásainkat, termékeinket.

 

Ennek keretében:

·         Munkatársainkat – feladatkörtől függően – védőfelszereléssel látjuk el, felkészítésükre nagy hangsúlyt fektetünk.

·         Külföldi partnereink fogadását felfüggesztettük, belföldi partnereink látogatására csak rendkívül indokolt esetben és szigorú feltételek mellett kerülhet sor. Munkatársaink külföldi hivatalos útjait elhalasztottuk.

·         Légúti megbetegedés gyanúja esetén munkatársunkat az egészségügyi ellátó rendszerbe irányítjuk.

·         A takarítási és fertőtlenítési rendszabályainkat folyamatosan az aktuális helyzethez igazítjuk. Az üzemi és irodai területeinket egyaránt rendszeresen fertőtlenítjük. Gépjárműveinket, illetve munkatársaink magánhasználatú járműveit is fertőtlenítjük.

 

II.

Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben az alábbi kérdések bármelyikére IGEN a válasza, úgy TILOS a Gamma Zrt. területére lépnie. Ilyen esetben a belépést kivételes esetben sem áll módunkban engedélyezni, azonban elektronikus úton továbbra is készséggel állunk rendelkezésére:

·         Járt külföldön az elmúlt 14 naptári napban (akár egyetlen napig)?

·         Láz és/vagy a koronavírus fertőzés egyéb jeleit (pl. köhögés, nehézlégzés, ízlelés-szaglás kiesés) érzékeli vagy érzékelte magán az elmúlt 14 naptári nap során (akár egyetlen napig)?

·         Az elmúlt 14 naptári nap során – akár egyetlen alkalommal – érintkezett fertőzött személlyel (akiről már ismert, vagy akiről feltételezett a fertőzöttség)?

·         Tudomása szerint az elmúlt 14 naptári nap során érintkezett olyan személlyel, aki az elmúlt két hétben érkezett Magyarországra?

 

III.

Kérjük, hogy amennyiben nincsenek tünetei, akkor is csak a legszükségesebb esetben, a kapcsolattartójával történt előzetes egyeztetést követően látogasson el hozzánk.

Felhívjuk a figyelmét, hogy ettől eltérő rendelkezésig – a Gamma Zrt. területére történő belépés feltétele kézfertőtlenítő szer és félálarc (az orrot és a szájat egyaránt fedő maszk) használata. Maszkról mindenkinek magának kell gondoskodnia, a kézfertőtlenítéshez szükséges anyagot a Gamma Zrt. biztosítja a belépni szándékozó személy számára.

Amennyiben Ön beszállítónk, vagy fuvarozó partnerünk, kérjük, hogy az átadás-átvételi protokoll esetleges változásáról, aktuális szabályairól érdeklődjön személyes kapcsolattartójától.

 

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

GAMMA Zrt.