Hordozható elkülönítő fülke

Hordozható elkülönítő fülke

Rendszerjellemzők:

  • Kaplan Egészségügyi Központtal közösen fejlesztve
  • jól bevált és kórházi használatban tesztelt
  • gyors kiáramlás a nagy légátfolyású (gyors átöblítésű) zsilipen keresztül
  • egyszerű és gyors összeszerelés (szerszámigény nélkül)
  • költséghatékony és rugalmas

A Hordozható elkülönítő fülkét arra tervezték, hogy gyorsan létre lehessen hozni a külső tiszta környezettől biológiailag elszigetelt teret. Az IsoArk egy kész megoldás, hogy biológiailag szennyezett környezetben a fertőző betegek vagy anyagok elkülönítését lehetővé tevő helyiséget vagy légteret lehessen kialakítani. Az egész rendszer megfelel és könnyen teljesíti a levegő útján terjedő fertőzések izolálásával összefüggő aktuális szabványokat, beleértve a járványügyi ellenőrzés 2003 CDC irányelveit is. Más változatok készletébe tartozhat levél osztályozás, biztonságos munkahely veszélyes, poros környezetben, vagy ideiglenes laboratóriumi munka.

Leírás:

A belső kamra elé kapcsolt légzsilip biztosítja a be- és kimenet könnyű végrehajtásának képességét a vákuum megszűnése, valamint a környezet elszennyezése nélkül. Ez a rendszer a kívülről bejövetelre fókuszálás opcióját nyújtja, hogy ne kelljen a berendezéseket és a személyzetet mentesíteni. A szükséges felszerelés elhelyezhető a fülkén kívül, a próbák, csövek és kábelek a megfelelő „közüzemi” csatlakozókon keresztül kerülhetnek be a zárt térbe. Kiegészítésül egy kesztyű-egység teszi lehetővé műveletek végrehajtását a fülkén belül oda való belépés nélkül. A fülkéhez integrált FA 2000 szűrőrendszerben a nagy hatékonyságú HEPA-szűrő egy UV-forrással van kombinálva, ami a legjobb biológiai védelmet biztosítja a szennyeződés veszélye ellen. A rendszer kiszívja a szennyezett levegőt a fülkéből egy előszűrőn és az utána következő HEPA-szűrőn át, és a megtisztított levegőt engedi ki a környező térbe. A szűrő belsejében elhelyezett UV-forrás elpusztítja a kiszűrt mikroorganizmusokat, amivel megelőzi az élő mikroorganizmusok rendszeren belüli felhalmozódását.

Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak, hogy egy költséghatékony és valós alternatívát lehessen ajánlani a költséges, állandó elkülönítésű termek helyett, amely perceken belül képes biztosítani a szükséges elkülönítési védelmet. A belső kamra alapját egy kis tömegű „gyorscsatlakozó” szerkezet képezi, amely tartja a kamra átlátszó védőfóliáját (ami egy különösen ellenálló laminált anyag).

Alkalmazási jelemzők:

  • automatikus szenzor-vezérlés
  • rendkívül alacsony zajszint
  • szűrőállapot indikátor
  • egyszerű szűrőcsere (szerszám nélkül)

Gyártja:

Magyarországon kizárólagosan forgalmazza és szervízeli: