93M gázálarc 93M gázálarc
A 93M álarctest szabványos (Rd 40x17) szűrőbetét csatlakozóval, hangátviteli berendezéssel és folyadékfelvételt lehetővé tévő csatlakozóval készül. Az álarctest és a vele technológiailag egyesített látómező poliuretánból készül, amely a károsító anyagoknak kiválóan ellenáll, s kielégíti a vonatkozó harcászati követelményeket.
Tovább
Gamma
 
93M Vegyivédelmi védőruha 93M Vegyivédelmi védőruha
A 93M vegyivédelmi védőruha egy - vegyvédelmi rendeltetésű - összetett ruházati rendszer, amelynek védelmi képessége a SARATOGA™ típusú aktívszén tartalmú védőrétegen alapul. A szférikus abszorber szűrőkapacitása, kombinálva a külső szövetréteg mechanikai (különösen a víz- és olajlepergető) tulajdonságaival kiváló védelmet nyújt a mérgező harcanyagok ellen mind gáz, gőz vagy cseppfolyós formában.
Tovább
Gamma
 
R05 NBC szűrőbetét R05 NBC szűrőbetét
Az R05 típusú NBC szűrőbetét a NATO Triptych követelményeinek megfelelően lett kifejlesztve vegyi harcanyagok elleni védelemre /szarin, foszgén, hidrogéncianid, klórcián, stb/. Nagy hatékonyságú HEPA részecskeszűrő papírral van ellátva, csatlakozó menete megfelel a STANAG 4155 szabványjellegű egyezmény és az EN 148-1 szabvány előírásainak.
Tovább
Gamma
 
Vegyivédelmi védőlepel Vegyivédelmi védőlepel
A vegyivédelmi védőlepel a 93M védőruha kiegészítő cikke, amely megakadályozza, hogy a mérgező harcanyag cseppek és aeroszolok a szűrőtípusú védőruha felületére jussanak, ezáltal jelentős mértékben meghosszabbítja annak védőképességét.
Tovább
Gamma
 
GAMMA-SEPT kézfertőtlenítő GAMMA-SEPT kézfertőtlenítő
Folyékony, jellegzetes alkohol szagú, bőr- és kéz felhasználásra kész fertőtlenítőszer. Fertőtlenítő hatását a benne lévő alkohol segítségével fejti ki. Használata után kellemes frissesség érzetét biztosítja.
Tovább
Gamma
 
Képviselt termékeink
ABV-hordágy ABV-hordágy
Az ABV-hordágy a sebesültek vegyiszennyezett területen való védelmére és szállítására szolgál. A speciális (gumírozott szövet) védőrétegből készült zsák 8 órás védelmet biztosít a mérgező harcanyagok ellen, és - a nehéz ABV védőruhához hasonlóan - mentesíthető, fertőtleníthető.
Tovább
represented
 
DMC 2000GN Elektronikus személyi doziméter DMC 2000GN Elektronikus személyi doziméter
A DMC 2000GN egy gamma - neutron elektronikus személyi doziméter. Működése egy különleges neutron detektáló technológián alapszik. A lassú, a közepes és a nagy energiájú neutronok teljes energia tartományának lefedése nagy érzékenységgel, és hatékony gamma elnyomás mellett történik. A DMC 2000GN doziméter gamma detektálási képessége megegyezik a már jól bevált DMC 2000S doziméterével, így lehetővé teszi a gamma dózis mérését az 50 keV ÷ 6 MeV tartományban, a dózisteljesítmény méréstartománya pedig a természetes háttérnél több, mint 10 Sv/h.
Tovább
represented
 
DMC 2000S Elektronikus személyi doziméter DMC 2000S Elektronikus személyi doziméter
A DMC 2000S egy elektronikus személyi doziméter. A DMC 2000S energiatartománya a gammasugárzás esetében 50 keV ÷ 6 MeV, dózisteljesítmény méréstartománya pedig a természetes háttérnél több mint 10 Sv/h. Az elhaladás közbeni adatcsere lehetősége egyedülálló rugalmasságot biztosít. A mozgás közbeni leolvasás lehetővé teszi a zónánkénti dózismenedzselést, valamint az állomány pillanatnyi tartózkodási helyének lekövetését is.
Tovább
represented
 
DMC 3000 Elektronikus személyi doziméter DMC 3000 Elektronikus személyi doziméter
A DMC 3000 egy gamma - röntgen elektronikus személyi doziméter. A DMC 3000 a gamma és röntgen sugárzás széles tartományát lefedi. A különleges nagy kontrasztú, hátsó megvilágítású LCD kijelző egyértelműen kijelzi a dózist és a dózis teljesítményt. Többféle (hang, vizuális és tapintható) riasztás visszajelzések a felhasználónak. 2500 órás folyamatos működés egyetlen AAA elemmel.
Tovább
represented
 
LDM 2000 doziméter leolvasó, elhaladás közbeni adatcserével  LDM 2000 doziméter leolvasó, elhaladás közbeni adatcserével
A menet közbeni adatcsere lehetősége páratlan alkalmazási rugalmasságot biztosít: részterületenkénti lekövetés, plusz a dolgozó tartózkodási helyének valós idejű azonosítása bármilyen tilalom életbe léptetése nélkül.
Tovább
represented
 
LDM 320D és LDM 320W USB doziméter olvasók  LDM 320D és LDM 320W USB doziméter olvasók
Az LDM 320D és LDM 320W doziméter olvasók USB csatlakozón keresztül, PC szoftver segítségével működnek, és vezeték nélkül képesek kommunikálni a DMC 3000, DMC 2000, és SOR termékcsaládba tartozó doziméterekkel. A DOSIMASS, DOSIFAST vagy más kompatibilis szoftvert használva az LDM 320D vagy LDM 320W olvasó segítségével aktiválhatjuk vagy deaktiválhatjuk a dozimétereket.
Tovább
represented
 
SOR Harcászati doziméter SOR Harcászati doziméter
Háttér / LLR és harcászati (n, γ) doziméter
Tovább
represented
 
SOR/T - SOR/R Háttér / LLR és harcászati (n, γ) doziméter  SOR/T - SOR/R Háttér / LLR és harcászati (n, γ) doziméter
Az SOR sorozat egyik fontos sajátossága, hogy egy termékkel képes eleget tenni különböző alkalmazási megoldások igényeinek. A multidetektoros felépítésnek köszönhetően a mérési tartománya elég széles, és magában foglalja a magas gamma és neutron szintek mellett az alacsony szintű sugárzást (LLR) is. A doziméter az aktuális katonai és civil szabványoknak megfelelően van minősítve. Néhány érvényben lévő szabvány előírásain még túl is tesz, hogy megfeleljen az alkalmazási környezet szigorú követelményeinek. A NATO tagországok többsége az SOR dozimétereket választotta.
Tovább
represented
 
XOM/T XOM/R adatleolvasó / írókészülék XOM/T XOM/R adatleolvasó / írókészülék
Az XOM/T és az XOM/R adatleolvasó / író készülékek hordozható és autonóm eszközök, amelyeket az egyéni és kollektív dozimetria tábori körülmények között való menedzselésére konstruálták, az SOR/T, illetve az SOR/R dozimétereket alkalmazva. Az XOM/T és az XOM/R adatleolvasó / író készülékek alkalmazhatók autonóm módon, integrált adatbázissal vagy egy globális dozimetria és személyzeti menedzselő rendszer részeként.
Tovább
represented